Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julfint i hallen

Jul i vårt husPosted by Marie Sat, December 11, 2010 12:53:25

Här kommer några dagsfärska foton från vår hall. Tyvärr är vår kamera halvtrasig så kvalitén är inte så bra.. Det är köket som skymtar i bakgrunden.

Mina mailegnissar har utökats med två nya i år, vi har ju fyra barn så självklart behöver vi fyra nissar ;). Jag försöker att bara handla något litet nytt varje år, vi har så det räcker och får inte plats med allt pynt min lite nytt vill jag ha ibland. Barnen har fått många av prydnadstomtarna.Andra hållet, det behövs en del skoskåp när man som vi är många i familjen ifall man inte vill hoppa längdhopp för att ta sig in i huset :)Min vita cyklamen går nog snart i vinterdvala så i veckan ska jag nog köpa en amaryllis till hallfönstret. Förra året hade jag hyacinter där men de står i vardagsrummet och på toaletten i år.

Kvällen igår blev till slut kul, men tyvärr var julbordet ingen höjdare. När vi var på Ronneby Brunn för några veckor sedan skulle jag gett deras julbord fem stjärnor av fem möjliga, gårdagens skulle nog bara få en stjärna. Det är första gången någonsin som jag bara gått en runda på ett julbord (det fanns inte tallrikar till att byta efter sillen och det var så få rätter så allt fick plats på en tallrik) brödet var dock kanongott, det bästa på hela julbordet. Men som dagt det på brunnen för några veckor sedan var kanon, var vi var med jobbet igår behöver jag ju inte berätta..

Ha en trevlig dag alla, idag hinner jag nog inte kika in till era julbloggar, kanske ikväll.

  • Comments(2)//julen.gladers.net/#post115