Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Paketkalender

PaketinslagningPosted by Marie Tue, October 11, 2011 12:46:58

En av alla saker som jag älskade med julen när jag var barn var paketkalendern. Det var så mysigt när man kom upp på morgonen den 1:a december och såg alla paketen. Det var nästan så det kändes lite vemodigt när de snart var slut, men bara nästan jag längtade ju till julafton också. Paketkalender är en traditon som jag har fört vidare till mina egna barn. Det blir en hel del små paket att slå in till fyra barn men jag tycker det är roligt. Förra året hade jag lite färgtema på paketerna, årets "tema" blir istället, börja i god tid! Jag slår in kalenderpaketen efter hand som jag köper dem och färgkodar dem för att veta vad som är i. Jag försöker att undvika "skräpsaker" i paketen. Förra året gjorde jag en lista med tips. Jag ska leta upp den. Här kommer ett foto på de färdiga paketen. Här är förra årets kalenderpaket och HÄR hittade jag mina kalendertips, åh nu krånglar bloggen igen och jag kan inte lägga in länken från texten... här kommer länken direkt istället: http://julen.gladers.net/#post61

För mig var stämningen och väntan det viktiga inte innehållet, jag blev jätteglad för ett par fina bokmärken och jag hoppas att mina barn känner lika och jag tror att de gör det. Det blir en mix av småsaker och dyrare saker. Saker som de ändå skulle ha fått men som är roligare att få i ett paket.

  • Comments(5)//julen.gladers.net/#post178