Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Aktuellt på min julblogg!

Tävlingar och webgåvorPosted by Marie Fri, November 11, 2011 12:32:02

Jag har dragit en vinnare till Ikeas julbord, grattis Mindi, hoppas ni får en trevlig dag på Ikea!

Man kan fortfarande anmäla sig till min Julkortsswap (anmälan senast 25/11) det är fortfarande inte så många anmälda men känner du för att få julkort från andra julälskare så anmäl dig!

Jag har lagt in några nya länkar på min länksida bla till Julklappar on line. Säg till ifall du vill vara med men vänligen kolla först ifall jag redan har länkat till dig!
Jag blir glad för en länk tillbaka men har aldrig haft det som något krav. Jag ser det som en vänlig gest att länka till andra och på det ställer jag ingen motprestation ;)

Jag fick en fråga på varför jag förstör alla foton med att sätta dit min signatur på dem med motivationen att "du förstör fotona för oss andra som tycker de är fina och skulle vilja använda dem i våra bloggar". Ähurm? Jag hoppas att det var ett dumt skämt. Alla foton som jag har signerat är mina egna foton, fotograferade med min kamera i mitt eget hem. Min blogg innhåller min jul. Skulle man känna ett behov av att visa min jul i sin egen blogg så får man göra det med signerade foton *punkt* Det är smickrande att du anonym gillar mina foton och det är ok att använda dem mot länk tillbaka och i oförändrat skick. Kan passa på att nämna att headern till bloggen har jag ritat själv precis som nästan all grafik på min hemsida om Julen. Katterna som visas här är alltså mina katter ifall någon inte förstått det, inte foton jag hittat på nätet.

  • Comments(3)//julen.gladers.net/#post213