Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Slottsmässor

JulmarknaderPosted by Marie Sun, September 23, 2012 11:26:15

Julmarknad på slott finns ju på fler ställen än i Kalmar, här kan du kika ifall det finns någon i närheten av dig. Bilderna nedan kommer från deras sida.

Det är absolut en speciell atmosfär på slottsmässor och mysigt med mycket hantverkare bland utställarna.

Nu har jag gått igenom veckans julbloggar på bloglovin som jag inte hunnit läsa i veckan, över 80 inlägg!! Tänk att vi gemensamt har så mycket att skriva om julen redan, mysigt :) Jag brukar tidigare år försöka kommentera i alla bloggar varje vecka men inser att jag kanske inte kommer att hinna det under hösten utan kommer att prioritera favoritbloggana och de som kommenterar hos mig och de andra lite mer sällan. Själv tycker jag att kommentarer är en stor del av gemenskapen i julbloggarna. Tyvärr är min egen kommentarsfunktion lite dum eftersom det inte finns en speciell ruta för blogadressen så skriv gärna ditt blognamn också ifall du kommenterar så jag kan besöka dig.

  • Comments(9)//julen.gladers.net/#post341