Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Doftpinnar

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Sun, September 30, 2012 13:17:58

Jag har via Buzzador fått möjligheten att prova Air Wick doftpinnar. Det är en liten vas med doftande innehåll, man placerar medföljande träpinnar i vätskan sedan sprider sig doften.

Såhär ser de ut, det är den lilla vasen på brickan. Den här står i köket, och så här såg min bricka ut vid advent, då fick apelsin och kanel sprida juldoft i köket ;)

Information ifall du också vill testa Buzzador:

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Cyklamen):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Cyklamen>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Cyklamen</a>


Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten "SWEDEN Cyklamen" till ”register@buzzador.com” eller SMS:a "Buzzador Cyklamen" till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com/se?refstr=Cyklamen>http://www.buzzador.com/se?refstr=Cyklamen</a>

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post348