Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julskivor

JulköpPosted by Marie Sun, October 28, 2012 11:13:59

Brukar ni köpa julskivor?

Under resten av året lyssnar jag mest på radio eller spotify, men till jul vill jag ha riktiga julskivor. När jag tar fram lådan med julskivor är det samma känsla som att ta fram julprydnaderna. Jag ska inte säga att de är som gamla kompisar, men nästan något ditåt. Att välja och lyssna igenom alla julskivorna är mysigt. Samlingen börjar bli så stor att jag knappt hinner ta mig igenom alla. Jag börjar med de som inte känns så juliga och sparar godbitarna till sist, de får snurra mer än ett varv. Idag köpte jag en ny skiva till samlingen:

Jag har precis börjat lyssna på den så jag kan inte säga ännu vad jag tycker, men det låter lovande. Bakgrunden på omslaget får mig att längta till London, vi var ju där i somras och jag skulle så gärna vilja åka dit innan jul något år. Men det finns ingen möjlighet varken tidsmässigt eller ekonomiskt så länge jag studerar. Detta är årets Childhood skiva i samarbete med Ica.

Här är ett inlägg från förra året med mina julskivor.

Jag vill att en bra julskiva ska ha en blandning av gamla och nya julsånger. Det är kul med nya sånger, men det måste finnas många gamla favoriter som jag känner igen för att ge den rätta julkänslan.

  • Comments(4)//julen.gladers.net/#post384