Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Frost och plugg

NaturfotonPosted by Marie Wed, October 31, 2012 08:59:56

Idag sitter jag hemma och pluggar på morgonen, efter en timmes läsning behövde jag vila huvudet lite. Då passade jag på att gå en runda på tomten, jag tog med mobilen för att föreviga lite av naturens konstverk. Jag visar hälften av fotona nu så kommer de andra senare. Jag har även uppdaterat ett tidigare inlägg med lite nya länkningar till fina julbloggar. Jag kom fram till att jag vill dela ut blogawarden till fler även om jag redan har delat ut och de redan har fått, det är väl aldrig fel med positiva ord till andra!

Nu ska jag fortsätta plugga, sedan ska jag iväg på vfu. Mitt liv är jobb, plugg och mina barn de här tre åren som jag läser. Jag jobbar 60% och läser till specialpedagog 50%, det är en högskoleutbildning på avancerad nivå och jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle ta så mycket tid i jämförelse med min grundutbildning på lärarhögskolan. Även om det bara är på 50% lägger jag ner ca 40 timmar i veckan på skolarbete, också jobbar jag ju 60% på det och vi har fyra barn. Julbloggen blir min lilla paus från pluggandet och jag är så glad över den fina gemenskap som finns i julbloggarnas värld och när jag i framtiden tänker tillbaka på den här studietiden är jag säker på att jag kommer att tänka på er alla fina julbloggare. Jag hinner inte göra så mycket roligt att blogga om som många av er andra hinner, för mig är det de små stunderna som nu en fotorunda på tomten, pyssel och bak i hemmet. Men jag har lite roliga aktiviteter inplanerade de närmaste veckorna och det ser jag så mycket fram emot! Jag har inte haft en helt ledig dag sedan semestern i somras.

  • Comments(6)//julen.gladers.net/#post393