Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

1:a november

Julfilmer och kalendrarPosted by Marie Thu, November 01, 2012 20:28:01

Tänk idag är det första november och därmed bara en månad till julmånaden och första adventshelgen, det känns konstigt att hösten har gått så fort. Samtidigt har jag mycket skolarbete kvar innan uppsatsen ska lämnas in den 19/12 så tiden får inte gå för fort...

Förra året ångrade jag att jag inte började "jula" tidigare, jag hann inte se speciellt många filmer och hann inte pyssla så mycket med barnen för i december är det fullt upp med avslutningar och uppvisningar. Så i år kommer jag att prioritera annorlunda. Har jag en stund över eller behöver koppla av så ska jag julbaka, titta på julfilm, pyssla eller vad jag nu känner för. Inte så att jag inte har tillåtit mig det tidigare år utan det är väl snarare tiden som sprungit ifrån mig.

Idag kom min beställning med nya julfilmer, Grinchen har jag sett tidigare men de andra är jag osäker på om jag har sett. Jag misstänker att de två yngsta döttrarna kommer att vilja se Barbie filmen redan i helgen och då ska jag titta med dem :)

  • Comments(8)//julen.gladers.net/#post395