Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkänsla i luften

PaketinslagningPosted by Marie Fri, November 02, 2012 07:51:13

Christmas spirit in the air.. Jag kunde inte komma på en lämpligare rubrik. Igårkväll när jag hade pluggat klart för kvällen var jag som vanligt trött i huvudet och jag behöver varva ner en stund innan jag lägger mig och faktiskt så slog jag in julklapparna som jag har köpt. Mannen och jag brukar ha en paketinslagningskväll innan jul med julmusik, julgodis, glögg och pepparkakor men numera räcker inte en kväll till alla våra julklappar utan det kan bli både två och tre kvällar innan vi är färdiga. Så varför inte börja i god tid också har vi senare en kväll där vi gör det där lilla extra innan jul och dekorerar någon paket vardera till barnen med kvistar, halmdekorationer, lack eller vad vi nu hittar på i år. Som jag skrivit tidigare gillar jag ju craft papper, enfärgat, prickigt men jag kan heller inte motstå de galet mönstrade julpapperna så de fick jobba igåkväll.

11 julklappar är inslagna. Imorse när jag vaknade var det inte frost ute men jag hade ändå kvar känslan från julklappsinslagningen, förra året hade jag ju svårt att hitta den där pirriga jullängtan mitt i all tentapluggning, utöver det merjobb det är på jobbet med utvecklingssamtal mm och sedan alla avslutningar på det. Men lite julmys i lagom dos på kvällen innan jag lägger mig, det passar nog mig för en hel film orkar jag inte se på kvällen när jag bara ska varva ner hjärnan innan jag lägger mig. Fram för mer julmys! Det tom doftade lite glögg från micron när jag skulle laga min morgongröt, när det bara är jag själv som ska ha glögg värmer jag i micron.

  • Comments(5)//julen.gladers.net/#post396