Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Svar

JulsnackPosted by Marie Sun, November 04, 2012 19:05:42

Här kommer lite svar på frågor som ställts bland kommentarerna.

Grafiken i topbannern har jag ritat själv helt från grunden punkt för punkt i det väldigt simpla programmet paint som ingår i windows. Det är samma grafik som jag har på min hemsida om julen.

Ljuslyktan på fotot har jag haft i några år, jag minns inte var jag köpte den men eftersom jag har haft den ett tag finns den nog inte kvar i butiken ändå. Jag tycker också att den är fin!

Det som finns bredvid ljuslyktan är små tygmöss i en ask av märket Maileg, samma som nissarna jag visat förut. Jag tycker deras tygfigurer är så charmiga. När barnens kusin döptes för ett tag sedan gav vi henne en mailegkanin i doppresent. Mina egna barn är i mellanålder, både för stora och för små för att uppskatta deras sortiment. Därför är nisssarna mina annnars hade jag gärna gett varsin till dem men för de yngsta är det Monster High dockor som står högst på önskelistan och för de båda äldsta är det inte heller tygtomtar som önskas, men kanske när de flyttar hemifrån ;) Hade jag känt till märket för 15 år sedan om det ens fanns då hade nog barnen fått varsin nisse sin första jul.

Herrljunga julmust var god, jag har inte heller vad jag minns smakat den innan men den hade en tydlig och god smak och var lagom kolsyrad.

Här är mössen och de önskar er en trevlig vecka! Jag har dem bredvid min studieplats, de är så trevliga att vila blicken på medan jag låter forskningsstudierna sjunka in i minnet.

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post403