Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julen i affärerna

ÖnskelistaPosted by Marie Fri, November 09, 2012 21:56:14

Nu finns minsann julen i många affärer. Jag har varit på högskolan i veckan och på ditvägen körde jag inom Ekohallen för ytterligare julklappsinköp, jag är nästan klar till våra två yngsta barn, härligt! Förutom julklappsinköp tog jag ytterligare en runda bland julsakerna. En sådan här tomte har jag velat ha i många år men tyvärr är han lite för dyr för min inkomst även om han ropade efter mig att han ville följa med i min kundvagn. Jag gillar vitt och silver som kontrast till julens röda.

De här julstjärnorna hade nog gjort succé hos mina två yngsta barn, ett helt hav (nåja ganska många var de faktiskt) med rosa julstjärnor i lite olika nyanser.

Vilka är dina favoritblommor till jul? Själv gillar jag julstjärnor, gillar vanliga röda, amaryllis tycker jag är så ståtliga också gillar jag hyacinter. I många år har vi inte kunnat ha hyacinter pga makens allergi men nu har vi kommit fram till att han tål de vita. På Ikea brukar de ha bra pris på hyacinter så man kan köpa på sig några stycken, sedan gräver jag ner lökarna i trädgården efter jul så kommer de till återanvänding, kanske inte som blommor men rådjuren gillar dem till frukost..

  • Comments(3)//julen.gladers.net/#post412