Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julmugg och tidningar

JulköpPosted by Marie Wed, November 14, 2012 10:25:18

Jag har köpt två jultidningar, för några år sedan köpte jag många julnummer men de senaste åren väljer jag ut mina favoriter. Jag gillar ju att baka och jag gillar den vita lantliga stilen så precis som tidigare år hamnar Hembakat och Lantliv på mitt soffbord.

Jag valde även mellan Underbara hem och Drömhem och Trädgårds julnummer som jag också brukar gilla men som fattig student har jag inte råd att köpa så många. Till Lantliv följer det även med en pysselbilaga i år så den kändes lite extra. Jag har bara bläddrat lite snabbt i tidningarna och jag hittade ett recept på Kesolimpa med frukt & frön i hembakat som jag blir sugen på att testa snart och en småkaka med choklad och apelsin, låter gott!

Sedan köpte jag mig även en billig julmugg. Ingenting som jag behöver men den liksom ropade på mig där den låg bland 10-kronorssakerna på Willys och varför inte ha en julig temugg när jag tittar på mina julkalenderavsnitt, eller pluggar.

  • Comments(2)//julen.gladers.net/#post419