Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Svar och julkortsswappen

JulsnackPosted by Marie Wed, November 21, 2012 16:08:27

Ifall det är någon som fortfarande funderar på att anmäla sig till julkortsswappen så är det hög tid! Sista anmälningsdagen är på lördag och ni som hra anmält er kommer att få mail med min adress på söndag. Jag ser fram mot alla fina julkort vi kommer att byta med varandra! Här kan du som är nyfiken läsa mer.

Pippihalsdukar (och tröjor) finns lite varstans, just de här hittade jag på Halens och Calimero.

Till sockerbitsborgen har barnen använt papperskoner som tak, de har limmat med skollim (finns på t ex maxi), jag tror säkert att även åk 1-3 kan gilla detta pyssel. Min 9-åring tycker det är kul :) Just ett sådant här bygge istället för minde ljuslyktor passar säkert de lite äldre barnen, blir lite större utmaning för dem.

På fredag ska jag på julbloggsträffen så efter det har jag säkert mycket juligt att visa i bloggen, eftersom jag ska iväg då måste jag lägga all tid som finns på studierna nu så jag har inte så mycket juligt att skriva om just nu. Men jag berättade ju förut att jag tittar på ett avsnitt varje kväll av Trolltider, till er andra som har fullt upp och inte hinner "jula" så mycket kan jag verkligen rekommendera att titta på en gammal favoritkalender på kvällarna, ett avsnitt/kväll. Det är min lilla guldkant mitt i alla studier och jobb just nu!

  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post430