Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Hemma!

JulsnackPosted by Marie Sun, November 25, 2012 09:15:07

Jag kom hem strax innan halv två inatt efter två intensiva och roliga dagar i Stockholm, jag återkommer senare idag med ett längre inlägg med bilder. Eftersom det är en inbrottsvåg i vår lilla stad och det senast i veckan var inbrott hos grannar ville jag inte blogga från Stockholm och visa att huset stod tomt.

Skansen hade ordnat ett väldigt trevligt program för oss julbloggare, det var så fint och vi kände oss verkligen väl omhändertagna av de engagerade personer som tog hand om oss. Hoppas ni är nyfikna för det kommer som sagt snart bilder ;)

Stort tack till Skansen som ordnade en så trevlig eftermiddag för oss julbloggare och stort tack till Helena, Erica och Anna som inte bara ordnade så vi fick komma till Skansen, de hade även fixat fina goodiebags till oss så vi blev verkligen bortskämda och kände oss som barn på julafton.

Eftersom jag har drygt 50 mil till Stockholm blev det även en liten minisemester med familjen. Hemfärden blev jobbig med flera timmars bilfärd i tjock dimma, vi passerade två bilolyckor som hänt precis innan vi körde förbi, åksjuk dotter som kräktes vid midnatt och 200 meter hemifrån stod det en polisbil mitt inatten men här hemma var det lugnt i huset.

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post433