Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Adventsutmaning till julbloggare!

EfitPosted by Marie Sun, November 25, 2012 21:27:14

Jag har en utmaning till alla julbloggare som vill vara med. Gör en EFIT på första advent. EFIT = Ett Foto I Timmen. Jag var med i en sådan utmaning första advent 2004 och det är jättekul att titta tillbaka på nu några år senare vad vi gjorde under dagen. Det blir en liten fotodokumentation på dagen. För att nå ut till fler julbloggare får ni gärna tipsa om utmaningen ifall ni vill delta, man fotograferar alltså sin dag med foton en gång i timmen den tid man är vaken på det man håller på med just då, sedan väljer man ju själv vad och när man vill blogga om.

Svarar på frågor här:

* Jag kommer att lägga ut alla min foton samtidigt, kanske ett litet kollage, får se. Gör som ni tycker är roligast, att lägga ut en gång i timmen eller ett samlingsinlägg.


* Man väljer själv ifall man behöver ställa alarm eller inte, det måste ju inte vara precis på sekunden en gång i timmen men så nära man kan. Man gör det ju i huvudsak för sin egen skull för att det är kul att titta tillbaka på.

Kul att det är fler som vill vara med!

  • Comments(20)//julen.gladers.net/#post436