Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julbord på Ikea

JulsnackPosted by Marie Sat, December 01, 2012 21:08:35

Idag var vi på Ikea, vi hade lite ärenden dit som vi sparat tills nu när de serverar julbord. Det blev årets första julbord för mig och jag är helnöjd.

Jag gillade ansjovischeescake, syrlig äppelsallad och apelsin- och sirapsfläsk jättemycket. Roligt när det trots det billiga priset inte bara är standardrätter. Saftsåsen på äpple & lingonglögg till gröten var också överraskande god, inte lika söt som vanlig saftsås så vi köpte med oss en flaska glögg att göra saftsås på hemma. Pepparkaksmuffins var det också till dessert, de var goda och stort plus att de serverar dem till ett julbord i den prisklassen. Vi åt hela familjen för 500kr + dricka (2 vuxna, 2 tonåringar och 2 barn). Självklart är det mysigare miljö att äta på en mysig restaurang eller värdshus än att trängas på Ikea men vi är väldigt nöjda och gör gärna om det ett annat år.

Julsortimentet hann jag inte titta så mycket på, tyvärr..

När vi körde hem såg vi den här mysiga trädgården, fotograferade från bilen medan vi körde så det syns inte så tydligt men man får en liten aning.

  • Comments(4)//julen.gladers.net/#post448