Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Dagens juliga

JulsnackPosted by Marie Sat, December 08, 2012 19:15:19

Vad har hänt för juligt idag då?

Dagens snackis i julbloggarna är nog Lillans uppdykande i julkalendern. Jag tycker precis som flera andra att det var nostalgi att Lillan var med. Även Ivar, Leif och Astrid och Dioda kommer att dyka upp, ifall man kan lita på rollistan på wikipedia.. Jag gillar kalendern, jag tycker de har lyckats bra med att behålla den gamla känslan men ändå finns spänning och nyfikenhet på vad som kommer att hända i år. Även barnen gilla kalendern, de har ju sett den gamla Greveholm flera gånger.

Förutom julkalendern, julpyntande och pluggande har vi hunnit med en hel del annat också idag. Avslutning med uppvisning på simskolan för yngsta dottern, två träningar för mellandottern, (gymnastik och lucia), sonen uppträdde på Julkul i Bergslagen, ett arrangemang i de äldsta delarna av Ronneby. Sonen spelade tvärflöjt och yngsta dottern fick julpyssla. Tonårsdottern har varit på stan med kompisar och handlat julklappar. Det har med andra ord varit mycket juligheter idag och nu ska vi äta ostkaka!

Sonen är den som står i mitten och spelar tvärflöjt.

Apropå julpyntande, jag behöver fler avställningsytor för att få plats!! Får ju nästan skämmas, vi har 8 rok och jag får inte plats med mitt julpynt. Men 4 av rummen är ju barnens och där pyntar de.

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post467