Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Nu är det jul igen 2

Julfilmer och kalendrarPosted by Marie Sat, December 08, 2012 22:28:07

Ikväll blev det filmkväll, nu har jag äntligen sett:

Jag gillar filmen, det är första gången jag ser den och jag kommer absolut att se den fler gånger, en mysig film. Jag tycker den är bättre än Nu är det jul igen 1 som jag såg för drygt en månad sedan.

Jag ger den här filmen 5 av 5 snöflingar *****

***** En film som jag helst vill se varje jul
**** Jag vill gärna se filmen fler gånger men inte varje år
*** Sevärd tillsammans med barnen men ingen film jag tittar på själv
** Nja, jag vet inte…
*Nej tack, stäng av!

Beskrivning:

Walt Disney Pictures presenterar NU ÄR DET JUL - IGEN 2, en ny fartfylld familjekomedi med massor av skratt, bjällerklang, snö, julklappar och allt annat som hör julen till!

Tim Allen är tillbaka i rollen som Tomten, eller Scott Calvin som han egentligen heter. De senaste åtta åren har han blivit allas favorit, inte minst hos sina trogna nissar som tycker att han är den bästa Tomten någonsin.

Men denna jul börjar allt krångla. Hans egen son Charlie har hamnat på årets "stygga-barn-lista". Dessutom måste han hitta "Den Rätta Fru Tomtemor" och gifta sig före julafton, annars blir han helt avtomtifierad. Så mitt i julstöket finns bara en sak för honom att göra: lämna ifrån sig tomteluvan till en extratomte och åkja hem från Nordpolen för att reda ut sitt familjetrassel!

  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post468