Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkortsswappen är på väg!!

SwapparPosted by Marie Mon, December 10, 2012 21:29:25

Idag har de sista två kuverten i julkortsswappen äntligen kommit fram så ikväll har jag sorterat drygt 300 julkort!!! Wow säger jag bara!

Jag har mailat alla deltagare två gånger ikväll. Jag har vägt alla utgående kuverten, och tyvärr fattas det över 20 frimärken så jag väntar fortfarande på svar från några av er. De andra kuverten postas imorgon. Maila mig ifall ni undrar något!

Det har varit roligt att ha hand om julkortsswappen i år igen även om jag lagt över 5 timmar på den bara ikväll + all annan tid med att hålla reda på vilka som anmält sig, postat mm. Nu är det väl en tradition så jag hoppas att ni vill vara med nästa år också!

Note to myself: nästa år ska jag bli ännu tydligare men hur många frimärken som ska skickas med istället för att att skriva lägg ner två extra i kuvertet så jag slipper sitta och väga alla kuverten, det tog tid! Det är ju inte alla som är vana vid att skicka brev och läsa portotabeller nuförtiden när den mesta posten skickas digitalt.

Eftersom det ska vara spännande för er att vänta på era kuvert bjuder jag inte på någon sneakpeak men jag har gjort mitt bästa för att ni inte ska få några dubletter. Ett par deltagare har lagt sina kort i kuvert så där kan det bli likadana som någon annan skickat men annars hoppas jag att jag inte missat någon dublett.

Slutligen, tack för att ni ville vara med, hoppas ni är nöjda med swappen och era julkort som bör komma fram i veckan! Kram.

  • Comments(5)//julen.gladers.net/#post473