Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Janssons frestelse

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Sun, December 16, 2012 11:14:01

Som jag berättat innan vill våra barn ha potatisgratäng på julbordet, det är tom det godaste på julbordet enligt åtminstone tonårsdottern. Traditionen uppkom av att de inte gillade Jansson också fick de en liten gratäng utan ansjovis att dela på istället. Potatisgratäng och Jansson brukar vi göra på julafton för att de är godast nygjorda även om det blir lite stressigt . Därför blev jag nyfiken när jag fick erbjudande om att få smaka på färdig Jansson från Alströmer. Såhär skriver de:

Janssons Frestelse färdig att värma


Alströmers Janssons Frestelse gör det lite enklare att hinna med allt julstök och ändå få tid över att koppla av. Den färska, kylda gratängen är gjord på svensk strimlad potatis, krämig grädde, anjovis och lök. En klassisk julrätt klar att servera efter uppvärmning i ugn eller mikro.

Alströmers Janssons Frestelse säljs i en förpackning á 800 gram och räcker till 4 personer. För bästa resultat, pudra över skorpmjöl efter smak och lägg på några smörklickar före tillagning i ugn.

Alströmers Janssons Frestelse finns att köpa på ICA och Citygross.

Får se ifall vi smakar den här innan julafton eller om vi sparar den till jul, den verkar vara populär för den är slut varje gång vi kommer till affären (jag har fått en kupong att hämta ut för i affären).

  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post486