Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Chokladkartong

JulsnackPosted by Marie Sat, December 29, 2012 17:43:30

Visst är det lyxigt med chokladkartonger! När jag var barn brukade min bror och jag få varsin paradiskartong av min farbror. Sådär mycket godis fick vi aldrig annars så jag åt min choklad med andakt, valde noggrant vilka praliner jag skulle börja med och vilka jag skulle spara till sist. Minns inte om min bror gjorde detsamma men något säger mig att hans tog slut fortare än min smiley

Nu är väl inte paradis min favoritchoklad längre, den är väldigt söt men det finns ju andra. Den här fick jag i julklapp, det är olika smaker på alla pralinerna och det känns verkligen sådär lyxigt att sitta och välja, goda är de allihop. Ibland kan man ju råka ut för kartonger av sämre kvallité där chokladen inte är så god. Den här är från Anthon Bergs och jag älskar ju deras marcipan men chokladkartong är inget jag går och köper till mig själv.

Kom ihåg att det är inte vad man äter mellan jul och nyår som påverkar vikten utan vad man äter mellan nyår och jul!

  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post513