Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Nanne Grönvall julshowar på Brunnen i år

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Sun, May 26, 2013 18:18:15

Lika magiskt som när den första snön faller och förvandlar naturen till ett gnistrande vitt vinterlandskap. Lika magiskt är det när bokträden slår ut. Vi bor 100 meter från bokskogen och det är verkligen som ett trolleri i naturen när de skira gröna löven börjar slå ut på de kala grenarna.

Såhär ser det ut hos mig på våren.

Idag har det regnat hela dagen, jag har suttit och pluggat med tända ljus, det känns helt ok med mulna dagar även på våren för regnet behövs ju. Mysigt att kura inomhus med tända ljus eller att promenara i vårregnet. Men anledningen till dagens inlägg är inte att berätta att jag har tänt ljus utan för att årets julunderhållning på Brunnen här i Ronneby har presenterats, nämligen Nanne Grönvall:

En fartfylld sprakande julshow med mycket energi & glädje. Detta är något som blivit ett signum för Nanne Grönvall. Vi kommer att få höra ett helt radband med Hits från Nanne´s långa musikkarriär samt covers på sköna jul- och rocklåtar. Du kommer också att få se Nanne i rollen som annorlunda "tomtemor", mer säger vi inte.

Välkommen till en händelserik, energiladdad och minnesvärd julshow på Brunnen anno 2013.

Kapellmästare är Peter Grönvall.

Källa: http://ronnebybrunn.se/noje?eventId=2030

Ps Jag vet sedan tidigare att jag brukar tappa några följare på bloglovin varje gång jag gör inlägg utanför säsongen, jag lovar att det dröjer länge till nästa inlägg nu men ni är välkomna hit när höstmörkret sänker sig och ni börjar längta efter en liten försmak på julen ;)

  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post529