Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julväder

VäderPosted by Marie Sat, June 29, 2013 19:26:04
Nu har vi samma väder som det var under juldagarna, nämligen 12 grader och ösregn. Inte konstigt att det nuförtiden kommer vårblommor i november och några fåglar lägger ägg i januari.

Jag har passat på att mysa idag, jag ska nog tända lite ljus också ikväll och titta på Sommar med Ernst. Kanske lite stämningsfull musik (nej inte julmusik). Höstkatalogen från Ellos kom i veckan så den packade jag upp idag. Jag måste påminna mig själv om att det är mitt i sommaren och två veckor kvar tills min semester börjar, det är inte alls dags att börja höstmysa, sommarregnsmysa får det bli ;) men ibland blir jag förvånad när jag tittar ut och träden är gröna. Vilken stämningshöjare tända ljus är, inte bara ljusskenet utan även doften.

Igår var jag på Ikea, jag åt deras sommarbuffé som hade en hel del likheter med julbordet och det gav mig också små förnimmelser av julväntan och jag kom på mig själv med att nynna på den här.

Nu ska jag hålla mig ifrån julbloggen men jag längtar tills vi alla "ses" till hösten!

  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post531