Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Glöggpremiär

Stämning och längtanPosted by Marie Wed, August 28, 2013 18:08:55
Idag kände jag att det var dags för glöggpremiär, jag hade någon tanke om att vänta till september men blev sugen på något varmt och kände inte för te eftersom jag precis haft ett migränanfall som höll på att släppa.
Kan berätta att det var inte alls så dumt med lite glögg :)
Jag valde den här som kändes ganska lagom för årstiden, mer som varm äppledryck än typisk glögg men ändå så att det kändes sådär speciellt.
Till denna speciella stund tände jag förstås lite ljus.
Då kom jag på att jag ju fått nya ekollon av yngsta dottern, de la jag dit:

De hade annorlunda toppigare form än vanliga så de var lite kul.Genast blev det lite mer höststämning och det känns mysigt även om jag vill hålla kvar sensommaren ett tag till. Den här brickan står i min plugghörna.

Ok, jag erkänner, jag lyssnade på en, men bara en julsång medan jag drack min glögg. Jag vet inte om man ska kalla det för att tjuvlyssna eller att leva i stunden och njuta i vardagen, visst låter det sista trevligare. Man får säga vilket man vill tycker jag ;)

Tack för era tankar om julshopping, vi är nog många som rycks med i julnyheterna.

  • Comments(7)//julen.gladers.net/#post544