Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julpapper

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Fri, August 30, 2013 21:55:04

Vill man tillverka sina julkort själv är det bra att börja i god tid, och visst blir man lite som ett barn på julafton när man ser alla fina papper det finns att välja bland. Detta är nyheter från Inkido:

Jag brukar sitta tillsammans med scrapkompisar och göra mina julkort. förut träffades vi hemma hos varandra med lite glögg och pepparkakor och naturligtvis julmusik men numera har vi en lokal vi träffas i. Kanske mindre mysigt men absolut mer praktiskt. Vi träffas förresten varannan vecka hela året och scrappar tillsammans så det är inte bara julkortsverkstad. Kul både att träffas och inspirera varandra!

Här finns en beskrivning som jag gjorde för några år sedan på hur man kan scrappa julkort. I beskrivningen visar jag små kort men principen är ju samma för stora kort.

Till släkten brukar jag även stoppa i ett julfoto på barnen, förra året tyckte jag att de börjar bli lite för stora men fotot var saknat så jag får se hur vi gör i år. De båda äldsta är ju tonåringar så tomteluvor slipper de i alla fall!

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post546