Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Om jag skulle ge ut en bok..

Julminnen & traditionerPosted by Marie Mon, September 02, 2013 11:50:42
Ifall jag skulle ge ut en bok, då skulle det absolut vara en bok om julen. Men nu är jag varken kändis eller författare så det lär inte finnas något allmänt intresse för en sådan bok :) Men en sak gör jag redan och en annan sak planerar jag att göra, ifall jag börjar med det jag planerar att göra så är det att göra varsin fotobok till barnen så småningom med foton från deras uppväxt och familjens julrecept, traditioner mm. Barnen är mellan 7 och 16 men det blir nog en framtida present när de ska flytta hemifrån. Det finns ju små många fina fotoböcker nuförtiden. Jag kände själv när jag flyttade hemifrån att det var ju mammas och mormors recept jag ville ha i kombination med lite egna nyheter.

Det som jag redan gör är att scrappa ett julalbum till mig själv, ett album bara om julen där jag har skrivit ner tankar mm. Här kommer några sidor ut det albumet, klicka på dem så visas de i större format längst ner och där kan du enkelt klicka vidare till nästa. Det är några år sedan jag gjorde dem och några av dem har varit publicerade i scraptidningen Scrapbooking mm som numera är nerlagd.


  • Comments(9)//julen.gladers.net/#post548