Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Glögg

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Thu, September 05, 2013 13:04:59
Julnyheter som jag nästan alltid är intresserad av är ät-och drickbara. Jag älskar som sagt glögg och njuter gärna av glögg under hela hösten, testar nya sorter varvat med gamla och sedan blir det favoriterna i december. Blossa har precis släppt nyheten om årets glögg utan att avslöja smaken. Det är alltså nytt för i år att de inte avslöjar vad de har smaksatt glöggen med, istället vill de att man delar med sig av sina tankar på facebook. Kanske ett smart drag att öka försäljningen ifall man skulle vara tveksam? Inspirationen kommer från Dalarna, och flaskan är ju fin :) själv inväntar jag nog att läsa vad andra tycker, jag föredrar som sagt lättvinsglögg men ifall glöggen får höga betyg kommer jag att testa eller tja, flaskan är snygg så det blir nog att vi testar ;)


Jag har även kikat runt på mina andra favoritmärkens sidor. Hon Kivik och Dufvenkroooks hittade jag inga nyheter ännu men ett märke som jag fastande för förra året var Saturnus, deras Hallonlakritsskalleglögg blev tonåringarnas favoritglögg. I år släpper Saturnus Delicatobollsglögg. Jag blir förstås nyfiken på att testa. Jag har tidigare smakat två olika chokladglögg, den ena var jättegod och den andra sådär, jag älskar delicatobollar så jag är väldigt nyfiken på den glöggen . De släpper även en päronglögg och det har jag nog aldrig smakat. Det blir en spännande höst.  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post551