Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

FB, vinterpromenader och chokladkola

JulsnackPosted by Marie Sat, October 12, 2013 22:39:12
Denise på Min glittriga jul har skapat en FB grupp för oss julbloggare, jätteroligt initiativ, hoppas vi ses där! https://www.facebook.com/groups/312273332245314/

Idag har jag läst ikapp och kommenterat typ en hel veckas inlägg i era bloggar. Även om jag har fullt upp i veckorna med både jobb och studier måste jag nog bli bättre på att ta mig en liten stund några gånger i veckan för oj vad det julbloggas nu smiley

När jag var ute och gick en runda häromkvällen tänkte jag på hur mysigt det är att gå i kvarteren när advent har kommit. Njuta av granar och annan belysning i trädgårdarna och adventsljusstakar och stjärnor i fönsterna. Helt ska det knarra lite under skorna av snö. Några julaftnar har vi tagit en liten promenad sent på kvällen, ibland möter man en tomte på vägen. Jag längtar otroligt mycket efter julen i år.
Foto från vår entré

Något jag även längtar mycket efter är julens goda chokladkola. Men den får vänta. Glögg och lite julmusik är helt ok att tjuvstarta med för min del men julgodis och hela julskivor får vänta. Julmust är tveksamt, vi brukar inte köpa det förrän typ adventsveckan men kanske blir det tidigare i år.


  • Comments(6)//julen.gladers.net/#post591