Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Bästa Lussebullen

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Fri, November 15, 2013 14:54:32

I år ska jag testa ett nytt recept på lussebullar, efter att ha läst Buffé som ges ut av Ica blir jag nyfiken på att testa deras vinnande recept. Jag brukar vanligtvis baka goda och saftiga lussekatter men även det som är bra kan bli bättre eller hur! Här kan du läsa om Buffés stora test ifall du inte har tidningen.

Deras slutsats lyder:
Godaste lussebullen bakas på rumsvarmt äkta smör, utan kvarg, med lagom mängd mjöl och med blötlagda russin som suger mindre vätska ur degen.
Källa Buffé nr 11/2013

Som vanligt vid denna tiden känner jag mig helt plötsligt efter i julförberedelserna. Efter att ha planerat och drömt om julen hela hösten börjar vänner baka lussekatter och pepparkakor så doften nästan sprider sig ända hit och själv har jag inte ens börjat med julbaket trots att jag längtar. Dags att köpa hem ingredienser så julförberedelserna kan börja!  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post621