Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Vörtbröd med ost

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Sun, November 17, 2013 10:25:21
Dagens frukost.
Maken var och handlade igårkväll och äntligen hade vårt maxi fått in vörtbröd. Min man vet vad jag gillar och köpte förutom vörtbröd julmust och julskinka! Jullängtan är med andra ord på topp mitt i renoveringskaoset. Skinkan ska vi äta till lunch idag, åh vad gott det ska bli. Som jag har skrivit tidigare år så brukar vi äta en eller två skinkor innan julafton för det är då vi tycker de är godast. Vi har självklart julskinka även på julbordet men då finns det även så mycket annat gott. Till frukost blev det Kvibille Grevé® 28 % 18 månader från Arla. Vi tycker att osten är god, den passade dock bättre till gårdagens frallor än dagens vörtbröd. Detta är den andra av ostarna vi provar och den är snart slut och det är väl ett gott betyg till båda ostarna! Goda ostar till jul är ju lika viktigt som julskinkan.

Såhär skriver Arla: Kvibille Grevé® 28 % 18 månader smakar kraftigt och fylligt med tydlig sötma, sälta, nötighet och umamikaraktär. Lång utvecklad eftersmak.

Vi håller med om att osten har en kraftig smak men utan att vara stark.

Jag är ju väldigt nyfiken på cheddarosten.

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post625