Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkortsswappen

SwapparPosted by Marie Wed, November 20, 2013 20:57:52

Funderar du fortfarande på om du ska anmäla dig, det finns 4 platser kvar och sista dagen att anmäla sig är på lördag!

För att anmäla sig skickar man ett email till mig: julen@gladers.net

När anmälan gått ut skickar jag ett mail med min adress och antalet anmälda. Man postar sedan ett kuvert med julkort till alla deltagare till mig, inuti lägger man ett frankerat kuvert till sig själv så delar jag upp julkorten så att alla får från alla och postar tillbaka. I år har jag infört att det blir max 20 kort man ska posta = 21 deltagare.

Man skriver förstås på sina julkort vem de är ifrån, glöm inte bloggnamnet ifall du har en blogg (man måste inte blogga för att få vara med). Skicka julkort som du själv skulle bli glad över att få (köpta eller hemmagjorda).

Anmälan senast 23/11 kl 24.00 sedan sammanställer jag antalet deltagare och mailar tillbaka. Julkorten postas till mig senast 4/12 så jag hinner sortera och posta tillbaka dem i god tid före jul.

Tycker du att detta låter kul? Isåfall hoppas jag att du anmäler dig! Man får förstås gärna lämna kommentarer till inlägget men anmälan vill jag ha på emailen. Berätta i din blogg att du har anmält dig och länka hit så får fler möjlighet att vara med, det är ju roligast för alla med många deltagare. Direktlänk till inlägget är: http://julen.gladers.net/#post616


Tillägg:

Det brukar fungera bra med vanliga vita kuvert. Några gör hemmagjorda kort och några köper kort. Det är helt ok att blanda och isåfall ser jag till att de som också skickat hemmagjorda får av dina hemmagjorda. Ifall du gör kort med en massa saker på kan det kanske vara bra med ett vadderat kuvert. ÖB brukar ha billiga. Isåfall kan du skriva din adress på en papperslapp och skicka med och lösa frimärken så tejpar jag adresslappen på samma påse så slipper du köpa dubbla påsar. Jag är flexibel. Portot förra året hamnade på 4 frimärken och året dessförinnan på 2 frimärken.  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post628