Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Utmaning dag 3

Jullistor/utmaningarPosted by Marie Tue, December 03, 2013 19:08:11
Årets önskelista - Toppa 4 om du har en lång ;)

Min önskelista la jag ut här för ett tag sedan, lite fler saker än 4 men de kan väl sammanfattas med greengate porslin, mailegmöss, Peter Jöbacks julbok +dvd och chokladpraliner. Detta är min riktiga önskelista den som innehåller saker i den prisklassen som vi brukar köpa till varandra för.

Men visst kan man önska ibland att man vore barn igen och att den riktiga tomten kom och uppfyllde någon av de drömmar man hade inför julpaketen. Isåfall skulle jag önska mig en ny soffa, en ny tv, ett uterum och mer förvaringsutrymmen.

Sedan är det ju de viktiga sakerna, de som betyder mest. Att alla får vara friska, att vi får vara tillsammans, långa lediga dagar med mycket julmys.

En vit jul med mycket snö önskar jag mig alltid även om jag vet att det kanske inte slår in utan man får göra det mysigt ändå.

Sedan finns ju den eviga önskan, den största av dem alla som aldrig kommer att slå in, önskan att mamma inte skulle ha drabbats av cancer utan att hon fortfarande skulle levt. Min enda mamma, min bästa vän.


  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post647