Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Sven är seg men kom med snö

JulsnackPosted by Marie Fri, December 06, 2013 16:18:29
Igår var jag på högskolan, det blev komprimerade föreläsningar i ett rasande tempo under förmiddagen sedan ställdes resten av dagen in för att folk skulle kunna ta sig hem även dagens föreläsningar blev inställda och framflyttade till januari. Jag stannade kvar i skåne igår där klass 2-varningen övergick i klass 3-varning pga stormen, längre uppåt landet var väl snön värre. Det stormar fortfarande, seg storm den där Sven men idag vågade jag mig hem. Jag stannade på Ekohallen. Där testas verkligen min karaktär i att inte köpa onödiga julsaker och spränga julbudgeten.
Jag tycker det är pinsamt att fotografera i affärer men ett litet foto fick jag till:
Mina favoritaffärer som jag gärna vill besöka i juletid är Blomsterlandet, Lagerhaus och Ekohallen. Det blev ett par inköp men inga onödiga, jag visar i ett senare inlägg. Jag har problem med uppkopplingen, kanske pga stormen...

På vår baksida har vi fått snö... och en studsmatta.

Ang julkortsswappen har jag skickat mail till alla, både till er vars kort har kommit fram och till er vars kort inte har kommit fram. Jag saknar julkorten från 4 personer och inväntar svaren huruvida de är på väg. Men som sagt, jag har problem med uppkopplingen så får ni inte svar direkt så skyll på Sven.

Önskar er alla en trevlig fredagskväll!  • Comments(2)//julen.gladers.net/#post655