Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Utmaningen dag 28

Jullistor/utmaningarPosted by Marie Sat, December 28, 2013 13:27:38
Dag 28 – Årets bästa julminne


Bilden på pärlkedjan i vår julgran får symbolisera årets bästa julminne. Det känns omöjligt att välja ut en sak eftersom hela julen har varit som ett pärlband av fina minnen. Att jag var ledig tre hela dagar innan julafton, känslan när jag vaknade på morgonen för en vecka sedan (tiden är märklig, det känns konstigt både att det är en hel vecka sedan samtidigt som det känns längesedan) men känslan när jag vaknade på morgonen och visste att jag hade tre dagar att ägna mig åt bland det bästa jag vet, förbereda julen.


Det har varit en jul helt utan stress. Jag har träffat alla mina nära och kära som finns i livet, vi har pratat, myst, ätit gott. Jultomten kom med julklappar, vi hade en lugn och fin julafton och julaftonskväll. Uppesittarkvällen var också otroligt mysig med eldning i eldtunnan och grillad viltkorv. Julbak, provsmakning av julkorven. Paketinslagningen som blev senare än vanligt men ändå stressfri. Julgransköpet ute på landet. Familjetid i mellandagarna då barnen leker med sina julklappar, jag har läst i mina julklappsböcker och läst ikapp jul- och inredningsbloggar. Scrapbloggarna har jag kvar, det är en liten tradition jag har fått att läsa ikapp julinläggen i mellandagarna. Det har verkligen varit en riktigt GOD JUL och jag kan fortsätta njuta för jag är ledig från jobbet hela denna veckan också. Jag har förstås mina studier för högskolan har inte jullov men det är ändå inte lika överhängande som de två senaste åren då vi haft examinationer efter trettonhelgen, nu är det D-uppsatsen i specialpedagogik som hela vårterminen ska ägnas åt.

  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post711