Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Utmaningen dag 29

Jullistor/utmaningarPosted by Marie Sun, December 29, 2013 13:19:05
Dag 29 – Årets julfadäs

Detta går ju inte att jämföra med förra året då Tusse knäckte julgranen på mitten innan julafton men detta är det bästa, eller värsta jag kan komma på från årets jul.

När julmaten var undanplockad och insatt i kylskåpet, disken insatt i diskmaskinen och det var några minuter kvar till Kalle Anka dukade vi fram alla glöggflaskorna, till glöggen skulle vi servera varsin pepparkaka men när jag öppnade burken var det inte riktigt den här synen jag hade väntat mig.- Ja just det sa mannen, den burken åkte ju i golvet.

Så det fick bli pepparkakssmulor på julafton. Att våra julgranskulor far som pingpongbollar här från morgon till natt har vi vant oss vid. Vi klär granarna några gånger om dagen och Tusse har jättekul, glaskulor är liksom inte att tänka på med den katten. Jag har ändå haft katt i hela mitt liv men ingen som går lika hårt åt granen som han. Chanel däremot har varit ganska snäll mot granen i år. För två år sedan var ju hon den som var värst med att klättra i granen och hon tom la sig och sov tvärs över grenarna (hon var inte så stor då).


  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post712