Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkortsswap - sista anmälningsdagen!

SwapparPosted by Marie Fri, November 21, 2014 19:46:10
22/11 är det sista chansen att anmäla sig till julkortsswappen:

För fjärde året ordnar jag julkortsswappen för alla julälskare, med eller utan blogg. Nytt för i år är att jag gör två swapgrupper, en för köpta julkort och en för handgjorda julkort. Du får lov att anmäla dig till båda ifall du vill.

För att anmäla sig skickar man ett email till mig: julen@gladers.net
Berätta i anmälan vilken grupp du vill vara med i, alternativt om du vill vara med i båda grupperna.

När anmälan gått ut skickar jag ett mail med min adress och antalet anmälda. Man postar sedan ett kuvert med julkort till alla deltagare till mig, inuti lägger man ett frankerat kuvert till sig själv så delar jag upp julkorten så att alla i gruppen får från alla och postar tillbaka.

Antal deltagare i köpta julkort: minimum 5, max 15
Antal deltagare i handgjorda julkort minimum 3, max 8

Man skriver förstås på sina julkort vem de är ifrån, glöm inte bloggnamnet ifall du har en blogg (man måste inte blogga för att få vara med). Skicka julkort som du själv skulle bli glad över att få.

Anmälan senast 22/11 kl 24.00 sedan sammanställer jag antalet deltagare och mailar tillbaka. Julkorten postas till mig senast 3/12 så jag hinner sortera och posta tillbaka dem i god tid före jul.

Tycker du att detta låter kul? Isåfall hoppas jag att du anmäler dig! Man får förstås gärna lämna kommentarer till inlägget men anmälan vill jag ha på emailen. Berätta i din blogg att du har anmält dig och länka hit så får fler möjlighet att vara med, det är ju roligast för alla med många deltagare. Direktlänk till inlägget är: http://julen.gladers.net/#post743

Fråga gärna ifall något är oklart. Jag har märkt att det finns ett intresse för handgjorda julkort men samtidigt en rädsla för att det blir övermäktigt att göra för många så därför testar jag med två grupper i år och hoppas att ni vågar haka på.  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post755