Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Jullov

JulsnackPosted by Marie Sat, December 20, 2014 10:04:06
Nu har både barnen och jag jullov vilket känns fantastiskt skönt. Jag saknar den magiska julkänslan jag kände förra året, mycket beror det troligen på oron för min son som opererades i tisdags (läs här).

Snacka om att vi hade gottebord på jobbet igår, vi hade fått så mycket godis i julklapp till personalrummet: paradis, alladin, geisha, lindtkulor, marcipanbröd, chokladtomtar, tryfflar, fudge, punchpraliner, lakritskonfekt, marmelad, romerska bågar, skumtomtar,, julskum och skäert något mer som jag har glömt. Därutöver glögg, pepparkakor, vindruvor och clementiner. Till lunch var det risgrynsgröt och vi var nog alla i lite sockerkoma när skoldagen var slut (jag jobbar som specialpedagog inom särskolan).

Nu ska jag gå en runda i skogen sedan ska jag planera upp allt som behöver fixas dag för dag innan julafton. Jag tror att får jag bara ihop en planering och känner att jag har läget under kontroll så kommer julkänslan.

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post775