Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Disney Jul från fyrklövern

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Tue, September 01, 2015 20:27:49
Det sägs att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge, och nu har jag väntat färdigt på mitt presskit från Fyrklövern. Jag fick frågan för en vecka sedan men eftersom jag jobbar har jag inte varit hemma när paketet skulle levereras.Men idag, åh då väntade detta spännande paket på mig!
När jag öppnade locket möttes jag av den här trevliga texten som alltid får igång julsuget i mina tankar:
Men det bästa av allt var förstås innehållet: 2 tallrikar och 2 glas med underbara Disneymotiv.Vad har du fått Matte? Julklappar idag?
Jag måste säga att servisen var väl förpackad, den har färdats långt för att nå fram och kartongen var vänd åt fel håll där den stod utanför dörren när jag kom hem men allt var helt och fint. Så fint!! Jag har länge suktat efter Fyrklöverns fina julserviser både Gammeldags Jul och Disney Jul och de levde verkligen upp till mina förväntningar. Glasen har jag inte tittat så mycket på i reklamen som tallrikarna men de var verkligen jättefina de också.Såhär skriver Fyrklövern:

I ett exklusivt samarbete med Disney presenterar Fyrklövern servisen Disney Jul. Servisen består av 14 olika motiv alla välkända från julaftonens favorit TV-program Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul. Motiven bildar tillsammans en fantastisk finservis som skapar känslor, stämning och glädje. Med denna Disney servis skapar du en unik juldukning. Tittar du noga ser du Tingeling trolla fram de olika scenerna.

Servisens underbara motiv fångar verkligen höjdpunkterna i filmerna från julafton. Att se Kalle Anka och hans vänner på julafton har blivit en av våra mest uppskattade traditioner, nästan lika självklar som jultomten själv.

Fyrklöverns hemsida kan du läsa om deras erbjudanden och titta på övriga motiv. Årets nyheter är alltså Frost och Bilar.

Här kan du titta på hela Disney Jul serien och här kan du titta på Gammeldags Jul.

Stort tack till Fyrklövern för att jag fick glädjen att ta emot deras presskit.

  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post808