Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Köpt skiva och bok

JulköpPosted by Marie Wed, November 17, 2010 21:38:59

Boken "sju sorters JULKAKOR" köpte jag för några veckor sedan, den kändes som ett måste för en jul- och baktokig person som jag är.

Måns Zelmerlövs skiva köpte maken till mig i förrgår, men alltså teniken är inte alls med mig. När jag skulle lyssna på den startade inte CD´n, jag testade igen men nähä den är trasig så jag har fortfarande inte kunnat lyssna på skivan. Jag funderar på att ta med den ut i bilen. Det är kanske dags att göra som barnen och skriva ett brev till tomten jag också, kameran är ju också halvtrasig.

Annars är vi nästan klara med alla barnens julklappar både till våra egna fyra och till de två syskonbarn vi ger julklappar. Det saknas bara en sak till 7-åringen. Däremot har vi kvar till de vuxna som vi ger julklappar till och det är svårare. Jag funderar på att göra en fotokalender till de som kan tänkas uppskatta en sådan. Det har vi inte gett på många år nu (nej, ingen av dem läser här).

  • Comments(7)//julen.gladers.net/#post81