Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Dag 16 och 17

Jullistor/utmaningarPosted by Marie Sat, October 17, 2015 10:26:53

Dag 16 – Favoritjulbild som du tagit själv

Till att börja med vill jag tacka för alla fina gratulationer! Lite tidsbrist att blogga eftersom vi haft gäster här. Tyvärr kan jag inte göra inlägg via telefonen eller paddan utan jag måste starta datorn. Jag märkte även att jag inte kan svara på kommentarer i min egen blogg via telefon/surfplatta utan även då måste jag gå in via datorn. Jag kan kommentera i andras bloggar. Fler som har problem att kommentera i min blogg via telefon och padda? Tänker ifall det beror på webhotellet eller mina enheter. Webhotellet hindrar nämligen inlänkningar som youtube, statistikmätare, länksidor mm där man måste lägga in kod.

Nåväl, inlägget skulle inte handla om det utan om favoritjulbild. Åh så svårt att välja, jag gillar ju speciellt foton på julgranen och barnen men valde till slut den här fotoserien på när tomten kommer. Dessutom från ett år då vi faktiskt hade snö på julafton, bara det är ju underbart!! Jag valde inte bilderna med utgångspunkt i fotokvalité utan den känsla jag vill förmedla.


Visst är det högtidligt och lite magiskt att se Tomten komma gåendes utanför huset med sin tunga säck på ryggen.
Finns här några snälla barn?
Visst finns det snälla barn här! Kom in Tomten, kom in.


Dag 17 – Det bästa med att julblogga är: …

Det bästa med att julblogga är att få frossa i julen när jag känner för det utan att någon behöver klaga, är det en julblogg så är det och man behöver inte läsa om julen i september ifall man inte vill, det är frivilligt ;) Dessutom är det ju den härliga gemenskapen med andra julbloggare och andra läsare i bloggen. Att jag inte bara skriver för min egen skull utan att någon faktiskt läser och kommenterar likväl som jag inspireras av andra julbloggare och kommenterar där. Att få sprida och dela julglädjen är väl en bra sammanfattning!

  • Comments(2)//julen.gladers.net/#post848