Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julsmaker

Julnyheter/sponsringPosted by Marie Sun, October 18, 2015 14:16:23
Bland alla julsmaker som släpps så är nog Dumle gingerbread min favorit och där pratar vi godare än originalet. Jag älskar dem och är glad över att de kommer tillbaka i år igen.
Förra helgen hade vi årets julmustpremiär här hemma, att det numera sker i oktober får jag skylla på julbloggeriet. Förr drack vi inte julmust förrän i december men nu hinner man ju bli så sugen när man läser om alla andra som dricker julmust. Är det samma sak för er, startar ni tidigare nu än förr?

Julen gör sig påmind i allt fler affärer med både julsmaker, julsaker och jultidningar. Det är en balansgång, jag vill inte köpa i onödan men visst kan det vara lätt att lockas. Någon jultidning brukar jag unna mig men inte alla jag ser, nya julsmaker är jag alltid nyfiken på, julsaker har vi det vi behöver så då måste de vara väldigt speciella. Men att titta kostar ju ingenting och det är alltid mysigt att titta på alla julnyheterna i butikerna.

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post849