Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Dag 19

Jullistor/utmaningarPosted by Marie Mon, October 19, 2015 21:42:35

Dag 19 – En julklapp du ångrat att du köpt/du önskar att du aldrig fått.

Det är tanken som räknas och när någon har valt en julklapp till mig blir jag glad för den. Jag hoppas ju att de har valt den med omtanke om mig. Generellt är det ju lättare att köpa julklappar till personer med liknande intressen eller kanske egentligen personlighet och svårare till de man inte känner så väl. Jag gillar ju att både ge och få små överraskningar men alla tänker ju inte som jag. Jag har lärt mig att för vissa, nu pratar jag om vuxna är det viktigt att få exakt rätt sak och då kvittar det hur mycket jag har ansträngt mig för att hitta något jag tror att de skulle uppskatta medan andra gillar små överraskningar som sätter guldkant på tillvaron och köper de där måste sakerna själva. Likaså vill de veta exakt vad andra önskar då de själva kanske har svårare för att läsa av vad andra tycker om. Nu gled jag ifrån ämnet lite men det jag försöker komma fram till är att jag försöker anpassa mig så alla ska bli nöjda med sina julklappar från mig och även få känna att de ger mig något som jag blir glad över.
Men ok, det finns en julklapp som jag aldrig använde, det var när jag fick ett slags krokar till vinterdäcken som skulle förankras i väggen och vi bodde i en lägenhet i ett K-märkt hus med riktiga stenblock i källaren som det naturligtvis var strängeligen förbjudet att sätta slagborret i. Dessutom fanns det ett separat förråd just för vinterdäck.  • Comments(1)//julen.gladers.net/#post851