Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

ETIT del 2

EfitPosted by Marie Sat, December 05, 2015 20:46:47
14-16 var jag i nere i stan på julskyltningen. Jag tittade bl.a. på våra barn i tomteparaden som kommunen ordnar. Blåsorkestern med drillflickor går först, därefter kommet stadens luciafölje i hästskjuts och sist får stadens alla barn hänga på i marschtakt. Drillflickorna drillar inte i just den här marschen utan de bär facklor här är vår 12 åring:

Och här är vår 9-åring(vår 16-åring spelar flöjter men slapp vara med på bild i bloggen...)
Jag köpte två påsar julgodis av barnens förening som någon annan familj bakat, man får stötta på olika sätt.Vid den här tiden var jag ganska trött av min feber och förkylning så jag orkade inte göra så mycket utan satte mig i min pysselvrå. där blev jag sittandes tills jag gick och la mig vid 21 med paus för mat och läxläsning med 9-åringen.
kl 17Kl 18
Kl 19Kl 20Det jag pysslade med var ATC kort, jag berättar mer och visar de färdiga korten i senare inlägg.
kl 21 plockade försäkrade jag mig om att vi inte hade några saker som kunde flyga iväg eftersom stormen var på intåg sedan gick jag och la mig en stund senare.
Lyktorna i hallen och där står de fortfarande kvar eftersom det har blåst mycket hela veckan och gör fortfarande :/

  • Comments(0)//julen.gladers.net/#post889