Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkortsswappen

SwapparPosted by Marie Mon, December 14, 2015 22:27:34
Julkorten i julkortsswappen är postade, om ni inte har fått dem idag tror jag att ni får dem imorgon (jag fick de sista korten i slutet av förra veckan och postade dem igårkväll).

Jag brukar inte visa korten i förväg men gör ett undantag i år. Det var 18 deltagare förutom jag själv och övriga deltagare byter bara kort med 5 personer vardera så ni vet ju inte från vilka ni får ;) Jag har försökt att dela upp så rättvist som möjligt så man fått så liknande stil på korten som man själv har postat som det har gått. Det kan ju även vara intressant för kommande år att ha dokumenterat hur det brukar se ut, att alla är välkomna att delta oavsett vilken typ av kort man vill byta. Det kändes lagom många kort att sortera med 18x5=90 kort + mina egna 18 (ja, jag bytte med alla) mot när alla bytte med alla och vi var 23 deltagare = 529 kort.
Även om det innebär en del jobb med swappen så är det så roligt att få se alla fina julkort medan jag sorterar dem!! Jag tror att det kommer att bli fler julkortsswappar ifall det finns intresse nästa år. Hittar du ditt kort? (fanns några som skickat likadana men ovanligt få, det var stor variation i år, jätteroligt!)

  • Comments(5)//julen.gladers.net/#post899