Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Titta vad som kom hem till mig idag!

JulköpPosted by Marie Tue, November 23, 2010 22:17:58

Jag har fått förmånen att vara julklappstestare hos Coolstuff.

Det finns mycket annorlunda och spännande saker att välja på. Jag beställde från kategorierna Julklappar till barn, Julklapp till mamma och Julklapp till flickvän. Jag bestämde jag mig för att beställa en kakform "kyrka" en lego förvaringslåda och värmande hjärtan. Idag var jag och hämtade de här sakerna på postens utlämningsställe.

Leveransen var supersnabb, jag beställde i söndags alltså var gårdagen första vardagen då de kunde behandla ordern och idag var sakerna här i min stad. Imponerande!

Kakformen är i silikon och jag tänker att jag kan använda den både till en fin julkaka och till födelsedagstårtor i kanske både prinsess och Harry Potter anda. Formen känns stadig men ändå smidig. Jag återkommer med bilder när jag har provbakat. Ett stort plus jämfört med andra silikonformar jag har är att det står tryckt på formen vilka temperaturer den tål och att den tål diskmaskin. Annars är det en sådan sak man lätt glömmer bort då man slängt förpackningen, kanon!

Legoformen blir en julklapp till sonen (hoppas han inte läser här nu) kanske blir det fler sådana lådor framöver, de finns även i större storlekar. Bra att förvara smådelar till legot i eller till annan förvaring men det blir nog till lego.

Hjärtanen fungerar så att när man trycker på knappen blir de varma i 20-40 minuter. Sedan kan man koka hjärtanen och använda dem igen. Bra att ha med sig när man är på utflykt kalla vinterdagar.

  • Comments(3)//julen.gladers.net/#post92