Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Gott nytt år!

NyårsaftonPosted by Marie Sat, January 01, 2011 17:11:23

Här är en av mina adventsgranar som har stått så fint i vardagsrummet sedan slutet av november. Nu slokar den med grenarna så det är dags att ta ut den.

Det har varit så roligt att följa alla er alla "julens vänner" i era fina bloggar och det känns lite vemodigt nu när högtiderna snart är över. Men jag hoppas att vi ses igen till hösten när jullängtan sätter in! Jag följer er på bloglovin så jag ser när ni uppdaterar :)

Min amaryllis har slagit ut och blommar nu så fint med tre stora klockor, det är två knoppar till som slår ut vilken dag som helst. Det är verkligen stora och imponerande blommor.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by goteborgsjul.blogspot.com Mon, January 03, 2011 20:41:53

Vilken fin amaryllis!
Sv: Skönt att han inte behöver åka iväg hela tiden när han har jour. Ha ett riktigt bra 2011 nu så hörs vi!

Posted by Lisas Jul Mon, January 03, 2011 01:12:37

Ååh, känner precis som dig där, det känns lite ledsamt att det hela är över, vilken otrolig sammanhållning man har känt med er alla julbloggare! Kan tänka mig att "banden" blir starkare för var jul som kommer också.. Lite vemodigt känns det nu! Sv: jag hoppas också vi hörs igen till hösten! Om året bjuder på framgångar och inget tokigt händer, ja då hörs vi garanterat igen. Ha nu ett toppenår! KRAMAR!

Posted by Tomtenissans Julblogg Sat, January 01, 2011 21:17:52

Tack, detsamma till dig. Hoppas du får ett bra 2011