Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Pepparkakshus

PepparkakshusPosted by Marie Sat, November 12, 2011 23:48:17

Brukar ni göra pepparkakshus? Vi har gjort det nästan alla år. Dock blir det oftast en färdig byggsats från affären. Jag ser det inte som fusk (vilket jag vet att många gör) utan en prioritering på vad jag lägger tiden på. Hellre en byggsats än inget hus alls. Men visst har vi gjort egna hus några år, dock går det ju åt så mycket deg så man får ju göra typ en egen sats till husbygget.

Här är förra årets bygge, man kan absolut göra det personligt även med ett standardhus. De små figurerna köpte jag när jag var barn så det är nostalgi att packa upp dem en gång om året.

Jag har ju även kreativa barn, det lilla pepparkaksplanet gjorde min son.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by emelieschristmas.blogg.se Sun, November 13, 2011 18:07:44

Jepp, jag och syrran brukar göra egna mönster och bygga pepparkakshus :)

Posted by Therese Karlstadjul Sun, November 13, 2011 16:04:26

Vad mysigt med eget pepparkakshus! :) Kanske ska ta och göra det i år? Ser verkligen härligt ut, och vilken kul grej att göra tillsammans!
Sv: Ja, det blir lätt så att man gör saker på datorn istället, vilket jag också gör. Men jag gillar verkligen den här boken, så den används även i år.

Posted by Lina (Sagojul) Sun, November 13, 2011 07:35:36

Vi gör alltid ett pepparkakshus, och det är alltid samma utseende! Men jag älskar det!