Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Pepparkakshuset

PepparkakshusPosted by Marie Sun, January 08, 2012 20:28:15

Kom på att jag har ju inte visat pepparkakshuset, jag kan ju inte ens skriva årets... 2011-års pepparkakshus blev en enkel snabbvariant, men doften var densamma :)

Här kan ni se tidigare års pepparkakshus.

I helgen har vi plockat bort julpyntet, vi brukar vänta till tjugondedan men eftersom jag ska till högskolan på examination kändes det mindre stressigt att göra det denna helgen. Och även om det tar emot att erkänna så känns det rätt skönt att ha det gjort innan barnens skolor och aktiviteter drar igång.

Glögg har vi kvar och mer julgodis och julkakor i frysen så någon sorts "julgransplundring" eller åtminstone julfika ska vi ha på fredagkväll!

Vintern har vi fortfarande inte sett något av, inte minsta lilla snöflinga så det är nästan så jag börjar se fram mot våren. Mannen och barnen ska åka till stugan i norrland på sportlovet så de kommer att få uppleva vinter i en vecka iallafall. Själv ska jag vara hemma och jobba/plugga, lite trist men så måste det bli.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.