Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkonserter

JulkonserterPosted by Marie Fri, August 10, 2012 12:00:45

Förra året var jag på Anders Ekborgs julkonsert, det var verkligen fint och stämningsfullt. Jag har inte bestämt om jag ska gå på någon julkonsert i år, tyvärr är det ju ganska dyrt. När jag letade efter vilka som ger konserter i mina hemtrakter i år blev jag lite sugen på att se Sanna Nielsen. Jag gillar hennes julskivor, hon har en stark röst som bär de stämningsfulla sångerna.

Planerar ni att gå på någon julkonsert?

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fröken Nattfrost Thu, August 16, 2012 20:47:56

Ska försöka komma iväg på Julton här i Sundsvall. Årlig tradition, flera körer som sjunger i stadskyrkan. Blir fjärde året jag går isf. :)www.nattfrost.se

Posted by sandransjul.blogg.se Fri, August 10, 2012 15:02:43

Å vad mysigt att gå på Julkonsert=) Jag vill också göra det =D

Å Sanna Nilesen har ju en väldigt vacker röst =)

Posted by lisasvinterland.blogspot.com Fri, August 10, 2012 12:50:28

Jag var ju på Magnus Carlssons julkonsert förra året, magiskt! Vill också se Sanna, men hon verkar inte komma uppåt i vinter... ska börja spana runt lite på vad som finns att välja på, vill definitivt gå på konsert då det ger så mycket stämning!