Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Slottsmässor

JulmarknaderPosted by Marie Sun, September 23, 2012 11:26:15

Julmarknad på slott finns ju på fler ställen än i Kalmar, här kan du kika ifall det finns någon i närheten av dig. Bilderna nedan kommer från deras sida.

Det är absolut en speciell atmosfär på slottsmässor och mysigt med mycket hantverkare bland utställarna.

Nu har jag gått igenom veckans julbloggar på bloglovin som jag inte hunnit läsa i veckan, över 80 inlägg!! Tänk att vi gemensamt har så mycket att skriva om julen redan, mysigt :) Jag brukar tidigare år försöka kommentera i alla bloggar varje vecka men inser att jag kanske inte kommer att hinna det under hösten utan kommer att prioritera favoritbloggana och de som kommenterar hos mig och de andra lite mer sällan. Själv tycker jag att kommentarer är en stor del av gemenskapen i julbloggarna. Tyvärr är min egen kommentarsfunktion lite dum eftersom det inte finns en speciell ruta för blogadressen så skriv gärna ditt blognamn också ifall du kommenterar så jag kan besöka dig.

  • Comments(9)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ellinorsjulblogg.blogg.se Thu, September 27, 2012 12:34:20

Jag håller verkligen med dig. Förut brukade jag nästan alltid kommentera, men det hinns inte med längre. Det är knappt jag hinner LÄSA alla inlägg.

Posted by christmasdreams.webblogg.se Mon, September 24, 2012 19:19:48

Jag håller med, omöjligt att hinna med alla :) tror vi är över 100 som julbloggar registrerade nu! Men favvisarna vill man ju läsa och kommentera :) Jag har börja spana in fler bloggar än bara julbloggar, då kommer man bort från att det blir för mycket av just julen redan nu, bra med lite omväxling :)

Posted by Johanna Mon, September 24, 2012 14:28:46

Ja men det är inte så konstigt att man inte hinner kolla in alla, man får ju kolla på dem som kommenterar eller som man gillar mest, absolut :) Det är verkligen roligt att så många är igång, håller med dig! arildsdottir.blogg.se

Posted by Thischristmas.blogg.se Mon, September 24, 2012 08:53:09

åh jag vet finns så otroligt många julbloggar, upptäckt det nu när jag har en själv! tidigare följde jag nästan bara julaftonsmorgon liksom, och hon har inte ens börjat blogga än! :-) ih, vill åka till öland.. måste göra det i höst, hälsa på mormor i borgholm o försöka se till att åka dit när kusinerna är där!

Posted by Erica AKA Tomtens Dotter Sun, September 23, 2012 23:01:16

Jag gillar julmarknader, men har aldrig varit på någon slottsmarknad. Det kanske är något att sikta på i år. Idag har jag dock botaniserat bland en massa julpynt, då jag hjälpt mitt ex att städa ur hans mormors lägenhet. Har fått med mig en del godbitar hem :-)

Posted by http://hellysjul.blogspot.com Sun, September 23, 2012 20:14:32

Sv: Det lät även väldigt gott med pepparkakskryddor i smuldegen. Får testa och jämföra :)

Jag är så svag för julmarknader. Det där Huseby (rätt?) lät ju helt magiskt. Tänk vad levande ljus och dofter kan ge stämning! Om ni får möjlighet tycker jag absolut att ni ska ta en tur till Köpenhamn. Hela staden osar av jul och Tivoli är, ja vad kan jag beskriva det som, som julafton! Om inte i år, planera in till nästa :)

Visst är det härligt med alla julbloggare. Blir alldeles varm av den fina gemenskapen och glad att det finns fler tokar än jag ;) Försöker hänga med på allas bloggar men tyvärr hinns det inte med.

Posted by emmasjulblogg.tumblr.se Sun, September 23, 2012 19:33:02

Jag längtar också otroligt mycket efter alla mysiga julmarknader! DÅ är det verkligen julstämning.. :)

Posted by mittvinterland.blo.gg Sun, September 23, 2012 14:20:18

- Ja verkligen! Jag är inte så jätte mycket för snö men på jul vill jag gärna ha lite vitt på backen.

Posted by svenskjul.blogspot.se/ Sun, September 23, 2012 14:09:37

Åh vad mysigt nu blir man verkligen sugen på att gå på julmarknader. Ser fram emot denna mysiga tiden då man går på julmarknad :-D